Trampoty s iPadom

Tí čo ma poznajú vedia, že nie som veľký fanúšik Apple produktov. Pravdupovediac, nejde tak ani o tie produkty, tie hodnotiť nemôžem, keďže som ich nikdy neskúsil. Skôr o ľudí, ktorí ich používajú – tí mi totiž naháňajú menší strach!

Stačí si prečítať nejakú diskusiu pod článkom na internete a vražebné súboje Apple vs. Android. Nechcel by som nikoho z týchto anonymných trollov stretnúť v noci v malej uličke a odpovedať im na zákernú otázku aký mobil používam – asi by som to so svojou starou Nokiou nerozdýchal ;-)

Skôr či neskôr však príde aj na psa mráz a bol som donutený na jeden iPad nainštalovať Skype. Myslel som, že to bude brnkačka, ale nebola. Po založení konta na iCloud či kde to už začalo aj niečo robiť. Tvárilo sa to, že to inštaluje, ale vždy to vytuhlo na tejto obrazovke. Na nej to ostalo niekoľko minút po ktorých “šedý zákal” iPadu zmizol, ale Skype sa nenainštaloval.

Celý tento príspevok ma len jeden zámer. Uvoľniť moju frustráciu. Úlohu viac riešit nemusím – odovzdal som ju späť ako nesplniteľnú :-)